Vykazovanie poisťovní podľa nových pravidiel Solvency II - Meluchová, Jitka, 1965-
Smernica Solvency II a nastavenie novej úrovne riadenia rizík, kapitálových požiadaviek a prísnejších pravidiel dohľadu v poisťovniach a zaisťovniach členských krajín EÚ. Analýza a vyhodnotenei prebiehajúcich aktivít, ktoré by mali vyústiť v prijatie nových pravidiel formulovaných smernicou Solvency II.