Analýza procesov medzinárodných projektových štandardov a metodík - Majtán, Miroslav
Jednou z hlavných podmienok správneho fungovania spoločnosti je kvalita a kvalifikovanosť jej manažmentu. Aplikovanie medzinárodných projektových štandardov a metodík v rámci projektového manažmentu spoločnosti prináša nový rozmer pre riadenie spoločnosti. V článku je analýza procesov projektového riadenia a ich následné zhodnotenie prostredníctvom dotazníkového prieskumu realizovaného na projektových manažérov spoločností.