Zánik účasti spoločníka v spoločnosti - Ondrušová, Lucia, 1981-
Zánik účasti spoločníka v spoločnosti ako jeden z typov vlastníckych vzťahov. Sledovanie nasledovných zmien vo vlastníckych štruktúrach obchodnej spoločnosti vzhľadom na zákonom určené podmienky.