Problémy podnikania malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Markovičová, Marta, 1962-
Vymedzenie pojmov podnikanie, podnikateľ a podnik. Teoretické vymedzenie malých a stredných podnikov. Podnikateľské prostredie a jeho charakteristika. Analýza podnikateľského prostredia na Slovensku. Index podnikateľského prostredia. Hodnotenie príťažlivosti krajín investormi.