Dopady globálnej finančnej a hospodárskej krízy na marketingové prostredie spoločného trhu EÚ - Čihovská, Viera
Dopady krízy na ekonomické a sociálne prostredie európskeho trhu. Marketingové prostredie spoločného trhu EÚ. Ekonomické prostredie a vplyv hospodárskej krízy na trh práce EÚ.