Subjektívne vnímanie podstaty duševného vlastníctva - Matušovič, Martin
Prístupy k vnímaniu podstaty duševného vlastníctva v súčasnej teórii a praxi. Subjektivizmus vo vnímaní duševného vlastníctva. Výsledky skúmania subjektívneho vnímania duševného vlastníctva.