Niektoré charakteristiky webových sídel v regionálnej samospráve - Schmidt, Peter, 1968-
Využívanie elektronických služieb v obecných samosprávach na území SR. Dostupnosť a analýza webových sídiel orgánov verejnej správy. Prieskum oficiálnych webových stránok obcí v SR.