Hodnotenie pracovného výkonu ako nástroj na zvyšovanie produktivity práce - Posoldová, Iveta
Kritériá hodnotenia pracovného výkonu. Metódy hodnotenia. Hodnotenie zamestnancov ako ľudského kapitálu. Ako využiť závery z hodnotenia.