Inovatívny model tržieb v módnom priemysle s využitím konceptu "bleskový predaj" - Remeňová, Katarína, 1982-
Model tržieb a jeden z jeho konceptov - ,,bleskový predaj“. Problematika inovatívneho modelu tržieb v čase krízy a v odevnom odvetví. Analýza zahraničných spoločností, ktoré koncept vytvorili a najvýznamnejších podnikov s týmto konceptom ako aj podnikov pôsobiacich na Slovensku s uvedeným konceptom.