Trojpilierový dôchodkový systém v SR - Škrovánková, Lea, 1954-
Charakteristika súčasného stavu možností penzijného poistenia na Slovensku, jeho troch pilierov a zmien v nich usktočnených. Zásluhovosť ako najpodstatnejšia zmena posledného obdobia v sociálnom systéme. Praktická aplikácia aktuárskych metód penzijného systému, najmä dávkové vzorce použité v 2. a 3. pilieri dôchodkového systému.