Vývoj, súčasný stav a priority ďalšieho rozvoja Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave - Szabo, Ľuboslav
60-ročný historický vývoj, charakteristika súčasného stavu a naznačenie priorít ďalšieho rozvoja Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave.