Sekuritizácie systematického rizika v podmienkach slovenského poľnohospodárstva - Pinda, Ľudovít, 1958-
CAT (katastrofické bondy) a ich potenciál v poľnohospodárstve. Schopnosť CAT zahrnúť predpokladanú stratu z výnosu a diverzifikovať riziko. Poisťovníctvo v slovenskom poľnohospodárstve. Oceňovanie CAT dlhopisov. Analýza zaistenia.