Modifikácie problému obchodného cestujúceho - Čičková, Zuzana, 1978-
Problém úlohy obchodného cestujúceho v praxi podmienený príslušnosťou k NP-úplným problémom, čo značne komplikuje identifikáciu a riešenia týchto úloh. Článok sumarizuje riešenia jednotlivých úloh obchodného cestujúceho, obsahuje miľníky riešní týchto úloh a tiež ich modifikácie.