Analýza dopadu fiškálnej politiky na rast HDP - König, Brian, 1983-
Vývoj fiškálnej politiky z pohľadu príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu. Vplyv elasticity HDP na úroveň deficitu štátneho rozpočtu. Komparácia vývoja deficitu štátneho rozpočtu v Nemecku a na Slovensku. Odhad vývoja elasticity HDP pomocou metódy najmenších štvorcov.