Hodnotový reťazec ako východisko koncepcie procesného prístupu ku kalkuláciám - Tóth, Miroslav, 1961-
Koncepcia hodnotového reťazca a procesná kalkulácia. Procesné riadenie a kalkulácia nákladov podľa čiastkových činností - Activity based management. Activity based costing/management - nástroj na sledovanie a riadenie nákladov vo väzbe na uspokojenie potrieb zákazníka racionálnym využitím podnikových zdrojov.