Časom riadená kalkulácia nákladov podľa čiastkových činností - Tóth, Miroslav, 1961-
Časom riadená kalkulácia nákladov ako nová varianta Activity based costing (kalkulácia nákladov podľa čiastkových činností). Praktické použitie časom riadenej kalkulácie nákladov podľa čiastkových činností.