K vykonávaniu personálneho auditu v podnikoch pôsobiacich v SR - Václav, Igor, 1965-
Význam personálneho auditu. Súčasný stav využívania personálneho auditu ako nástroja riadenia v podnikoch pôsobiacich v Slovenskej republike (výber výsledkov monitoringu).