Spolupráca medzi európskymi inštitúciami a neziskovými organizáciami - Vasilenková, Diana
Neziskový sektor v Európskej únii. Charakteristika neziskového sektora. Spolupráca medzi európskymi inštitúciami a neziskovými organizáciami.