Vplyv intenzity konkurencie na stratégiu podniku - Zagoršek, Branislav, 1984-
Podnikové stratégie v dynamickom prostredí. Stratégia modrého oceánu od Kim/Mauborgne. Hybridné stratégie. Výsledky dotazníkového prieskumu.