Väzba spôsobu financovania vysokých škôl a kvality vzdelávania - Bartalosová, Erika, 1986-
Spôsoby financovania a kvalita univerzít a vysokých škôl v jednotlivých krajinách OECD. Súkromné a verejné zdroje financovania terciárneho vzdelávania. Štyristo najlepších univerzít sveta za akademický rok 2011 až 2012.