Extrémne príjmy a ich vplyv na miery príjmových nerovností - Mojsej, Ivan
Analýza citlivosti vybraných indikátorov odhadnutých na základe údajov z databázy EU SILC, ktorá predstavuje referenčný zdroj údajov, ktorý slúži na porovnanie príjmového rozdelenia a sociálnej exklúzie v rámci EÚ.