Účtovná závierka ako súčasť návrhu na vyhlásenie konkurzu - Schwartzová, Zuzana
Objasnenie závislosti medzi majetkovou štruktúrou podniku a hrubým výťažkom zo speňaženia a zabezpečenia majetku v konkurze. Vzorkou výskumu sú konkurzné konania v druhej polovici roku 2013 na Okresnom súde Košice 1. Úloha účtovnej závierky ako nezastupiteľného nástroja pri výkone konkurzného konania. Definícia predlženia ako dôvodu na úpadok podniku.