Kvalita života a index HDI - Andrejovský, Pavol, 1975-
Prístupy k determinovaniu kvality života, ktoré ovplyvňuje množstvo faktorov (ekonomické, sociálne, kultúrne). Základné poznatky z oblasti kvality života - indikátory a indexy využívané pri jej hodnotení.