Asset management ako nástroj pri riadení majetku v podniku - Tobák, Juraj, 1986-
Definícia a predmet štúdie manažérskeho smeru Asset Management. Štandardizácia prostredníctvom štandardu PAS 55-1- výhody, princípy, základné informácie a dokumenty na ich spracovanie.