Menová politika v čase dlhovej krízy - Faltus, Slavomír
Aktuálna situácia menovej politiky v čase dlhovej krízy z pohľadu jej hlavných aktérov, najmä dotknutých členov Eurozóny, USA a Japonska. Nástroje menovej politiky v čase krízy, označované aj ako neštandardné opatrenia.