Poplatok za komunálne odpady - Bosák, Martin, 1967-
Analýza poplatkov za komunálny odpad zo všetkých miest a vybratých obcí SR v roku 2012. Poplatky za komunálny odpad sú upravené zákonom č. 585/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku v znení neskorších predpisov.