Kompetentnosť manažéra a jeho štýl rozhodovania - Remeňová, Katarína, 1982-
Štýly rozhodovania manžéra v krízovom stave podniku. Zastúpenie emocionálneho štýlu medzi manažérmi v slovenských podnikoch počas krízy. Sledovanie kompetenčnej zložky - emocionálnej inteligencie z hľadiska jej potreby v riadení podniku v krízovom období. Použitie testu MBTI (Myers-Briggs typový indikátor) na identifikáciu štýlov rozhrania.