Komparácia kvality podnikateľského prostredia krajín Vyšehradskej štvorky - Belanová, Katarína, 1978-
Hodnotenie podnikateľského prostredia krajín V4. Projekt Svetovej banky Doing Business. Prieskum nadácie Heritage Foundation.