Vnímanie rizika pri podnikateľskom rozhodovaní počas krízy - Jamnický, Peter
Vplyv rizika na rozhodovanie. Aspekty rozhodovacieho procesu. Vnútorné aspekty rozhodovania počas krízy. Externý a interný pohľad pri vnímaní objektívnej reality pri rozhodovaní.