Cluster Analysis of Steel Industry - Kravec, Michal, 1986-
Oceliarsky priemysel, jeho strategický význam a monitoring fiančného zdravia oceliarskych firiem (49) globálne. Faktorovou analýzou zredukované ukazovatele do 4 základných, a to: likvidita, ziskovosť, aktivita a mix týchto parametrov. Analýza v rokoch 2003-2012.