Odhad jednotlivých daňových príjmov podľa aktuálneho návrhu rozpočtu verejnej správy na roky 2014 - 2016 - Neupauerová, Zuzana
Aktuálna prognóza zohľadňuje okrem makroekonomického rámca a platnej legislatívy aj skutočné výnosy daní za rok 2012 podľa metodiky ESA 95 a aktuálne hotovostné plnenie daní za január až máj 2013.