Kreatívne mestá a kreatívne klastre - Baculáková, Kristína, 1988-
Kreatívny priemysel, jeho ekonomický význam, postavenie a posilňovanie v Európskej únii. Definícia kreatívneho priemyslu a charakterizovanie kreatívnych klastrov. Dôvody vzniku kreatívnych klastrov.