Vývoj kvality života obyvateľov SR - Dzuričková, Jana
Interpretácia vývoja kvality života obyvateľov Slovenskej republiky v období posledných dvadsiatich rokov prostredníctvom indexu ľudského rozvoja. Príspevok sa ďalej zaoberá obsahovou náplňou vybraného indexu ako aj komparáciou jeho celkovej hodnoty pre Slovensko s ostatnými krajinami V4.