Service level agreement ako nástroj na zvyšovanie hodnoty podniku - Brixová, Janette
Service level agreement (SLA) - zmluva o poskytovaní služieb, ktorú podnik uzatvára so svojimi zákazníkmi. ICS kontroly. Vykonanie interného auditu. Kľúčové výkonnostné ukazovatele. Podnikový informačný systém na podporu výkonnosti podniku.