<The> Comparison of Selected Indicators of Insurance Companies of Allianz in the Slovak Republic and Hungary - Fazekasová, Anikó
Vývoj predpísaného poistného ako základného indikátora výkonu komerčnej poisťovne. Technické rezervy, ich objem, štruktúra, a vhodné umiestnenie na fin. trhu. Kalkulácia indexu investičnej aktivity, predstavujúceho komponent komplexného posúdenia finančnej situácie v poisťovni. Projekt EK - SOLVENCY II, za účelom harmonizácie požiadaviek fin. trhu a ochrany klienta.