Etika vo vybranom podniku - Gajdošíková, Katarína
Vplyv etických návykov zamestnancov podniku na etickú úroveň podniku, a dopad takéhoto správania na zákazníka a spoločnosť. Príspevok zároveň rieši etiku ako nástroj etického rozvoja podniku a jeho súčasťou je aj problematika zachovávania etiky pri manažmente implementácie inovácií.