Vnútroodvetvový obchod a odvetvová koncentrácia zahraničného obchodu Slovenskej republiky v rokoch 2000-2012 - Grančay, Martin, 1984-2024
Teoretické problémy spojené s výpočtom indexov vnútroodvetvového obchodu. Základné používané indikátory, ich silné a slabé stránky. Vývoj vnútroodvetvového obchodu SR v rokoch 2000-2012 a jeho porovnanie v kontexte štátov OECD. Odvetvová koncentrácia zahraničného obchodu SR a štátov OECD v období 2000-2012. Hľadane korelácie medzi podielom vnútroodvetvového obchodu na celkovom zahraničnom obchode krajiny a stupňom jeho odvetvovej koncentrácie.