Odhaľovanie skrytých nákladov v podniku prostredníctvom controllingu - Foltínová, Alžbeta
Klasifikácia skrytých nákladov v podniku a využitie kontrolingu pri ich eliminácii. Prvotnou príčinou skrytých nákladov sú dysfunkcie, ktoré predstavujú slabé miesta v podniku. Dysfunkcie sa v istej podobe nachádzajú v každom podniku.