Vplyv konglomerátnych fúzií a akvizícií na hodnotu podniku - Kubričanová, Elena
Teoretické vymedzenie fúzií a akvizícií. Teoretické vymedzenie a príklady konglomerátnych fúzií a akvizícií. Konglomerátne M&A a synergický efekt. Prínosy konglomerátnych fúzií a akvizícií. Hra pre rozptýlenie manažérov.