Otázky postavenia special drawing rights - zvláštnych práv čerpania v medzinárodnom menovom systéme - Jankovská, Anežka
Nedostatok finančných zdrojov v MMF, ktorý sa prejavil počas hospodárskej a finančnej krízy a donútil MMF rozmýšľať o zvyšovaní tradičných a zavedení nových zdrojov financovania, vrátane posilnenia úlohy SDR v medzinárodnom menovom systéme.