Trendy v distribúcii poistenia pre podnikateľov - Budayová, Jana
Formy distribúcie poistných služieb. Uzatváranie poistenia online formou. Výskum spoločnosti Deloitte na území USA. Výsledky výskumu. Aké reálne možnosti prináša trh pre podnikateľov v SR.