Základné rozdiely v riadení ľudských zdrojov, personalistiky a ľudského kapitálu pre účely controllingu podniku - Foltínová, Ľubica, 1975-
Riadenie ľudských zdrojov a personálne riadenie. Riadenie ľudského kapitálu. Definície ľudského kapitálu. Ľudský kapitál a jeho vzťah k ekonomickému rastu.