Prioritné oblasti smerovania finančných prostriedkov z fondov EÚ v Slovenskej republike vzhľadom na makroekonomický vývoj v krajine od jej vstupu do EÚ po súčasnosť - Cséfalvayová, Katarína
Situácia Slovenskej republiky po vstupe do EÚ. Oblasti smerovania finančných prostriedkov na základe sociálnej a makroekonomickej situácie. Kľúčové oblasti čerpania prostriedkov z fondov EÚ v najbližšom programovom období. Odstraňovanie pretrvávajúcich nedostatkov a regionálnych disparít.