Osobitosti reforiem v Moldavskej republike - Raneta, Leonid, 1982-
Analýza ekonomických dôsledkov obdobia transformácie Moldavskej republiky a vzniku moldavskej štátnosti. Identifikovanie akútnych problémov tohto prechodného obdobia a zhodnotenie výsledkov.