Analýza reakcie zamestnanosti na ekonomický rast v krajinách V4 - Hudcovský, Martin, 1988-
Produkcia ako indikátor ekonomickej výkonnosti. Elasticita zamestnanosti k domácej produkcií vo V4. Elasticita zamestnanosti vo V4 podľa odvetví. Miera zamestnanosti 15 – 64 vo V4 v roku 2012.