MUVIS: a public particiapatory urban planning and multidimensional visualization online system - Novotný, Matej
MUVIS (Multidimensional urban visions) je rozširovateľná platforma na internetovú podporu tvorby mesta pomocou verejnej diskusie. Pre ľudí, miestne samosprávy a investorov umožní dialóg všetkých zúčastnených a na príklade Petržalky poskytne nástroj na tvorbu, vizualizáciu a diskusiu o víziách a plánoch na podporu čo najlepších rozhodnutí o budúcnosti miest.