Efektívne využívanie verejných zdrojov v zdravotníctve prostredníctvom controllingu - Jantošová, Lucia
Definície kontrolingu. Charakteristika verejného sektora. Financovanie zdravotníctva, štruktúra výdavkov na zdravotníctvo vybraných krajín za roky 2000-2012. Financovanie zdravotníctva v SR. Mechanizmus financovania "nákladného" poistného kmeňa. Uplatnenie kontrolingu v zdravotníctve.