Európska podpora environmentálnych podnikových inovácií - Lešková, Ľubica, 1988-
Problematika podpory environmentálnych inovácií z úrovne EÚ prostredníctvom rozvojových stratégií a programov financovania environmentálnych podnikových inovácií.