Pramene právnej úpravy práva proti nekalej súťaži v SR - Vozár, Jozef
Základ právnej úpravy práva proti nekalej súťaži. Ústavnoprávne garancie ochrany hospodárskej súťaže. Súkromnopráva a verejnoprávna úprava. Súdne rozhodnutia ako faktický prameň práva.