Dokumentácia k transferovému oceňovaniu v SR a vo vybraných krajinách sveta - Lénártová, Gizela
Vymedzenie základných pojmov transferového oceňovania. Smernica OECD o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní. Globálna dokumentácia - Masterfile. Špecifická dokumentácia - Localfile. Dokumentácia k transferovému oceňovaniu v SR. Dokumentácia k transferovému oceňovaniu vo vybraných krajinách sveta.